#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Sledujte své zdraví s osobním zdravotním deníkem

Využijte osobní zdravotní deník, kde můžete sledovat index aktivity Vašeho onemocnění, neboli stav, ve kterém se Vaše nemoc právě nachází. Díky tomu získáte nad onemocněním mnohem lepší kontrolu.

Využijte osobní zdravotní deník, kde můžete sledovat index aktivity Vašeho onemocnění, neboli stav, ve kterém se Vaše nemoc právě nachází. Díky tomu získáte nad onemocněním mnohem lepší kontrolu. K vytvoření vašeho osobního deníku postačí se registrovat...

Můžete například zjistit dříve, než byste si to uvědomili na základě příznaků, že se onemocnění zhoršuje a po dohodě se svým lékařem můžete včas upravit léčbu a zabránit tak rozvoji relapsu.

ZAREGISTRUJTE SE

Pro přihlášení použijte přihlasovací formulář v pravé části webové stránky. V případě, že ještě nemáte vytvořený účet, je možné si ho vytvořit.

Osobní zdravotní deník zaznamenává stav onemocnění konkrétního pacienta, ale je možné v něm prohlížet i údaje z minulosti. Je proto nevyhnutelné, abyste se před prvním vstupem do deníku zaregistrovali a vytvořili si tak své konto. Registrace je bezplatná a všechny údaje, které v programu vyplníte, jsou chráněné.

Do svého deníku máte přístup jen Vy sami.

Údaje o stavu Vašeho onemocnění se Vám budou ukládat i v podobě grafu, který si můžete vytisknout a ukázat ho při kontrole svému gastroenterologovi.

Ukázka grafu Indexu aktivity nemoci (Morbus Crohn):

Pro přihlášení použijte přihlasovací formulář v pravé části webové stránky. V případě, že ještě nemáte vytvořený účet, je možné si ho vytvořit zde.