Poznání vlastní nemoci a ochota brát léky předepsané lékařem – to už je začátek uzdravení…
Miguel de Cervantes 1547-1616

Potravinová „éčka“: možná příčina střevních zánětů

Zmrzlina, sladkosti, majonéza nebo margarín. Všechny tyto výrobky obsahují přídatné látky neboli potravinová aditiva. Náš zažívací systém s nimi přichází do kontaktu prakticky každý den. O to více tak šokuje lékařský objev, který potravinová aditiva spojuje s rozvojem nespecifických střevních zánětů.

Potravinová „éčka“: možná příčina střevních zánětů
X
Chybně zadaný e-mail!
Chybně zadaný e-mail!
ODESLAT

České noviny.cz, 12.7.2015

Celý článek

Další článek
Medicínská databáze U Lékaře
 
Cestovní nemoci:  Turistický průvodce aneb Co zabalit na cestu do Asie